Auto interieur reiniging

Bent u op zoek naar auto interieur reiniging in Antwerpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bjcardetail in Rijkevorsel maakt gebruik van hoogwaardige materialen en professionele producten om uw interieur grondig te reinigen. Met onze dieptereiniging verwijderen we moeiteloos al het vuil, zodat uw auto er weer als nieuw uitziet.

auto interieur reiniging
Professionele autoreiniging interieur
Auto interieur reiniging

Auto interieur reiniging te Antwerpen

Ongeacht de grondigheid van uw eigen schoonmaakinspanningen, zijn er bepaalde verontreinigingen in het interieur van uw auto die simpelweg niet kunnen worden gereinigd zonder professioneel materiaal. Hoewel het u ongetwijfeld lukt om het dashboard, de ramen en de zetels schoon te krijgen, wat is de situatie met betrekking tot vuil in de ventilatiekanalen, de bekleding van het dak, de tapijten en matten, het motorblok en onaangename geuren? Ook deze vormen van vervuiling in uw auto-interieur hebben geen kans tegen onze grondige reiniging! Wij reinigen het interieur van uw auto allesbehalve oppervlakkig. Na onze diepgaande auto interieur reiniging zult u het interieur van uw voertuig bijna niet meer herkennen.

De dieptereiniging van uw interieur

Door het gebruik van diverse reinigingstoestellen, onderhoudsproducten en technieken, kunnen we zelfs de meest lastig bereikbare plekken in uw auto interieur grondig reinigen en hygiënisch maken. U heeft dus alle redenen om voor onze diensten te kiezen. Maak een keuze uit onze kwaliteitspakketten of informeer naar de individuele interieurreinigingen. Wenst u daarnaast ook het exterieur van uw voertuig te laten reinigen? Dan kunt u ook bij ons terecht naast de dieptereiniging van het interieur.

Kies voor een complete diepte reiniging van het interieur van uw auto

Wenst u het beste? Kies dan zeker voor onze interieur coating. Neem ook zeker eens een kijkje bij onze volledige detailingpakketten

Auto interieur reiniging

BASIS INTERIEUR

DIT IS ALLEEN EEN ONDERHOUDSDETAIL
€60
DUURTIJD: 1UUR
DIT PAKKET IS INCLUSIEF:
  • Stofzuigen van het interieur
  • Reinigen van de ramen aan de binnenzijde
  • Reiniging van de deurpanelen
  • Reiniging dashboard
  • Reinigen kofferpaneel en stofzuigen van de koffer
Overmatig haar van huisdieren brengt een extra kost van €30 met zich mee.
Dit is perfect als maandelijkse service

GRONDIG INTERIEUR

BASIS INTERIEUR + DIEPTEREINIGING ZETELS
€150
DUURTIJD: 3UUR
DIT PAKKET IS INCLUSIEF:
  • Alles van ons level 1 Interieur pakket plus:
  • Dieptereiniging van stoffen bekleding of leder reinigen en behandelen
Dit is ideaal als detail voor elke 6-12 maanden.

LUXE INTERIEUR

VOOR VERVUILDE OF ZWARE VUIL IN VOERTUIGEN
€190
DUURTIJD: 5UUR
DIT PAKKET IS INCLUSIEF:
  • Alles van ons level 2 Interieur pakket plus:
  • Dieptereiniging / stoomreiniging van de dakhemel, tapijten, vloerbekleding en de kofferruimte
  •  Ozonbehandeling (vieze geurtjes verwijderen)
Dit kan ideaal zijn als uw voertuig al meer dan een jaar niet professioneel is onderhouden of als het een zwaar gebruikt voertuig is.

EXTRA OPTIES

ledercoating

BESCHERM UW VOERTUIG MET INTERIEURCOATING VAN VINYL & STOF

Verleng de levensduur en behoud de netheid van uw voertuig! De keramische nanocoating voor vinyl en stof biedt een geavanceerde bescherming tegen slijtage, verkleuring door UV-stralen, vlekken, morsen en meer. Vuil en water worden moeiteloos afgestoten, waardoor uw voertuig langer mooi blijft.

Biedt u ook exterieur detailing diensten aan?

Ja, dat doen we zeker! We detailleren auto’s sinds 2021 en kunnen aan uw behoeften voldoen. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Scroll naar boven