Keramische coating

Wilt u een auto die er jarenlang als nieuw uitziet, dan kijkt u het beste naar een keramische coating. Dit is een milieuvriendelijke manier om de lak van uw voertuig te beschermen tegen allerlei elementen en stoffen die het oppervlak op den duur aantasten. Wij zetten nabij Hoogstraten keramische coating. Het is een vorm van lakbescherming die op uw auto, vrachtwagen of motorfiets wordt aangebracht. Dit geeft een opofferende beschermingslaag. Deze service is beschikbaar voor alle voertuigen met betrekking tot lak, kunststof, glas, wielen en zelfs leer bij Bjcardetail in Rijkevorsel!

Professionele autoreiniging - keramische coating
keramische coating
keramische coating

Keramische coating voor uw auto 

Een duurzame keramische coating is een zeer effectieve oplossing om het uiterlijk van uw auto te verbeteren en de levensduur te verlengen. Het proces creëert een zeer transparante, beschermende film bovenop alles wat wordt behandelt. Dat voorkomt dat zure regen, strooizout, vuil en sneeuw, naast andere omgevingselementen, hun tol eisen door zich aan het oppervlak te hechten. De keramische coating maakt het gemakkelijker om uw auto er langer nieuw uit te laten zien en beschermt uw auto tegelijkertijd tegen schade door deze schadelijke stoffen. Zo zorgen we ervoor dat we nooit onnodig geld verspillen aan lakreparaties die door het milieu zijn beschadigd! Na een professionele autoreiniging is deze coating voor uw auto zeker een meerwaarde.

Bescherm uw auto met deze coating 

Aangezien keramische coatings zijn ontworpen om de lak van uw auto te beschermen en te behouden, moeten ze een sterke chemische weerstand hebben en op de juiste manier aangebracht worden. Dat betekent dat ze tot wel vijf jaar mee kunnen gaan! Wanneer keramische coating samenwerkt met een geschikt detailregime, blijven niet alleen de buitenoppervlakken er het hele jaar goed uitzien. U merkt dat u meer uit elke reiniging van het exterieur haalt. U vermijdt tussen de wasbeurten door constant polijsten of waxen. 

Vraag naar deze effectieve bescherming

De keramische coating creëert een stevige beschermende film die voorkomt dat vogelpoep, zure regen, strooizout en andere omgevingselementen hun tol eisen. Die hechten zich namelijk niet aan het oppervlak, zo maakt u zich geen zorgen over beschadiging of het verbleken van oppervlakken. Deze beschermlaag maakt toekomstige reiniging een stuk toegankelijker omdat vuil niet zo snel blijft plakken! Maak gebruik van onze diensten in Rijkevorsel. Bel naar +32472206057 of e-mail naar info@bjcardetail.be voor meer informatie. Gebruik het contactformulier ook.

Gtechniq CSL

560
 • Lakverzegeling
 • Water- en vuilafstotend
 • 18 tot 24 Maanden bescherming
 • Ongelooflijke glans
 • Vergemakkelijkt het onderhoud van de wagen

Gtechniq Serum Light + Exo

765
 • Lakverzegeling
 • Water- en vuilafstotend
 • Tot 5 jaar bescherming
 • Ongelooflijke glans
 • Vergemakkelijkt het onderhoud van de wagen
 • De beste bescherming tegen micro krassen
Populair

Extra opties

Trims & Plastic coating
Scroll to Top