KERAMISCHE AUTOCOATING

Wilt u een auto die er jarenlang als nieuw uitziet, dan kijkt u het beste naar de glasharde glans van een keramische coating. Dit is een milieuvriendelijke manier om de lak van uw voertuig te beschermen tegen allerlei elementen en stoffen die het oppervlak op den duur aantasten. Wij zetten nabij Hoogstraten keramische coating. Het is een vorm van lakbescherming die op uw auto of motorfiets wordt aangebracht. Dit geeft een opofferende beschermingslaag. Deze service is beschikbaar voor alle voertuigen met betrekking tot lak, kunststof, glas, wielen en zelfs leer bij Bjcardetail in Rijkevorsel!

keramische coating
Professionele autoreiniging - keramische coating
Gtechiq velgen coating

Keramische auto coating

Een duurzame keramische coating is een zeer effectieve oplossing om het uiterlijk van uw auto te verbeteren en de levensduur te verlengen. Het proces creëert een zeer transparante, beschermende film bovenop alles wat wordt behandelt. Dat voorkomt dat zure regen, strooizout, vuil en sneeuw, naast andere omgevingselementen, hun tol eisen door zich aan het oppervlak te hechten. De keramische coating maakt het gemakkelijker om uw auto er langer nieuw uit te laten zien en beschermt uw auto tegelijkertijd tegen schade door deze schadelijke stoffen. Zo zorgen we ervoor dat we nooit onnodig geld verspillen aan lakreparaties die door het milieu zijn beschadigd! Na een professionele autoreiniging is deze coating voor uw auto zeker een meerwaarde.

Bescherm uw auto met deze coating 

Aangezien keramische coatings zijn ontworpen om de lak van uw auto te beschermen en te behouden, moeten ze een sterke chemische weerstand hebben en op de juiste manier aangebracht worden. Dat betekent dat ze tot wel vijf jaar mee kunnen gaan! Wanneer keramische coating samenwerkt met een geschikt detailregime, blijven niet alleen de buitenoppervlakken er het hele jaar goed uitzien. U merkt dat u meer uit elke reiniging van het exterieur haalt. U vermijdt tussen de wasbeurten door constant polijsten of waxen. 

Vraag naar deze effectieve bescherming

De keramische coating creëert een stevige beschermende film die voorkomt dat vogelpoep, zure regen, strooizout en andere omgevingselementen hun tol eisen. Die hechten zich namelijk niet aan het oppervlak, zo maakt u zich geen zorgen over beschadiging of het verbleken van oppervlakken. Deze beschermlaag maakt toekomstige reiniging een stuk toegankelijker omdat vuil niet zo snel blijft plakken! Maak gebruik van onze diensten in Rijkevorsel. .

LEVEL1 COATING (2jaar bescherming)

BASISNIVEAU COATING
Kleine wagen / Middelgrote wagen / Grote wagen
€560 / €610 / €710
DUURTIJD: 2 DAGEN
DIT PAKKET IS INCLUSIEF:
  • Alles in een level 2 Exterieur Detail
  • Polijsten tot het gewenste resultaat
  • Aanbrengen van de coating op lak en carrosserie
  • Verwacht tot 2 jaar duurzaamheid met goed onderhoud
* prijs coating is incl. lichte polijstbeurt

LEVEL2 COATING (5jaar bescherming)

ONS MEEST POPULAIRE PAKKET
Kleine wagen / Middelgrote wagen / Grote wagen
€765 / €840 / €965
DUURTIJD: 2 DAGEN
DIT PAKKET IS INCLUSIEF:
* prijs coating is incl. lichte polijstbeurt

Extra opties

  • Velgen Coating (tot 2 jaar) €215
  • Ruiten coating (tot 2 jaar) €90
  • Trims & Plastic coating (tot 2 jaar) €100
  • Interieur Coating (tot 1 jaar) €100
  • Cabriodak Coating (tot 1 jaar) €100

Veel Gestelde Vragen

De levensduur van een keramische coating van Gtechniq kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de coating, de omgevingsomstandigheden waarin de auto wordt gebruikt en de manier waarop de auto wordt onderhouden. Over het algemeen staat Gtechniq bekend om zijn duurzame keramische coatings die lang meegaan.

Gtechniq heeft verschillende keramische coatings die verschillende duurzame eigenschappen hebben. De Gtechniq Crystal Serum Light + Exo, bijvoorbeeld, is ontworpen om tot 5 jaar lang bescherming te bieden, terwijl de Gtechniq Crystal Serum Light tot 3 jaar bescherming biedt. Beide coatings zijn ontworpen om de lak van de auto te beschermen tegen krassen, vervaging en oxidatie, evenals tegen vuil, insecten en vogelpoep.

Het is belangrijk om op te merken dat de levensduur van de Gtechniq keramische coating ook afhankelijk is van de manier waarop de auto wordt onderhouden. Het is nog steeds belangrijk om de auto regelmatig te wassen en te onderhouden om de coating in optimale staat te houden.

Als u uw nieuwe auto in onberispelijke staat wilt houden, is investeren in keramische coating een geweldige manier om het exterieur van uw voertuig te behouden en te beschermen! Het beschermt niet alleen tegen ophoping van vuil en roet, maar biedt ook een extra beschermingslaag tegen vogelpoep, zout, puin van wegen en andere schadelijke stoffen.

Een keramische auto coating is een specifiek type keramische coating dat wordt gebruikt om de lak van een auto te beschermen en te verbeteren. Het wordt vaak aangeduid als een “nano-coating” omdat het bestaat uit nanodeeltjes van siliciumdioxide (SiO2) die samen een harde, duurzame laag vormen.

Een keramische auto coating wordt aangebracht op de lak van een auto en vormt een beschermende barrière tegen vuil, stof, vogelpoep, insecten en andere verontreinigingen die de lak kunnen beschadigen. Het vermindert ook de impact van UV-straling en deeltjes in de lucht die kunnen leiden tot oxidatie en verkleuring van de lak.

Een keramische auto coating biedt ook een aantal esthetische voordelen. Het geeft de lak van de auto een diepere, glanzende uitstraling en maakt het oppervlak gladder en makkelijker schoon te maken.

Een keramische auto coating kan aanzienlijk duurder zijn dan traditionele wax- of sealantproducten, maar het biedt ook langduriger bescherming en een meer indrukwekkende esthetische afwerking. Het is belangrijk op te merken dat een keramische coating geen vervanging is voor het regelmatig wassen en onderhouden van uw auto, maar het kan wel helpen om de lak van uw auto te beschermen en te behouden.

Keramische coating biedt een veel betere bescherming voor de buitenkant van uw auto dan wax. Hiermee kunt u genieten van een glanzende afwerking die tot 5 jaar meegaat en bestand is tegen vervaging! Als extra bonus bieden keramische coatings ook een aanzienlijke weerstand tegen vuilophoping, puin van de wegen, zout en andere verontreinigingen die wax in de loop van de tijd afbreken – waardoor ze de investering meer dan waard zijn.

Scroll naar boven