Ozonontgeuring van uw auto

Wenst u een ozonontgeuring uit te laten voeren in uw auto? Bij Bjcardetail in Rijkevorsel weten we van aanpakken. Laat deze procedure dus aan ons over en u bent gegarandeerd tevreden van het resultaat. Waar wacht u nog op? Bekijk al onze mogelijkheden om de onaangename geuren in uw wagen te verwijderen.

Wilt u een auto die er jarenlang als nieuw uitziet?

Past bij alle budgetten

We hebben verschillende detailleringspakketten om aan alle budgetbehoeften van onze klanten te voldoen!

Kwaliteitsservice

Een ervaren detailer die is opgeleid om service van de hoogste kwaliteit te bieden.​

Bereik van detailleringsdiensten

Bij Bjcardetail zijn we altijd op de hoogte van de moderne technieken om de kwaliteit van uw voertuig te verbeteren en te behouden!​​

Laat de ozonontgeuring van uw auto aan ons over

Wij gebruiken alleen maar professionele producten. Daardoor weet u dat uw wagen in goede handen is bij ons voor een professionele reiniging. Wilt u daarbij ook uw auto-interieur laten reinigen? Dat is zeker en vast een mogelijkheid, het is altijd handig om alles in een keer aan te pakken. Daarbij hoort uw dakhemel reinigen ook. Zeker als er in de auto wordt gerookt, blijven de geuren daar heel gemakkelijk in plakken. Ook als u huisdieren heeft of last van vocht hebt, zijn dat oorzaken voor onaangename geuren. Wenst u daarbij ook een keramische coating op het exterieur van uw auto te laten leggen? Dat voeren we allemaal tegelijkertijd uit voor u met de ozonontgeuring van uw auto.

Professionele autoreiniging exterieur

Wat onze klanten zeggen

Professionele autoreiniging interieur

Contacteer ons voor al uw vragen

Wenst u als business om een te maken? Dan is een ozonontgeuring van uw auto hierbij essentieel. Vertrouw dus op onze expertise in Rijkevorsel en contacteer ons voor een afspraak te maken! E-mail naar info@bjcardetail.be of bel naar +32472206057. Maak ook gebruik van het contactformulier.

 

Scroll naar boven