PAINT PROTECTION FILM

PPF zelfhelend

ZELFHELEND

PPF hoge glans

HOGE GLANS

PPF anti steenslag

ANTI-STEENSLAG

PPF uv resistant

UV RESISTANT

Wat is PPF - Paint Protection Film

PPF, of Paint Protection Film, is een heldere, duurzame folie die op het oppervlak van een voertuig wordt aangebracht om de verf te beschermen tegen krassen, deuken, chips en andere soorten schade. Deze folie is gemaakt van een sterk, helder polyurethaanmateriaal dat is ontworpen om zelfherstellend te zijn, wat betekent dat lichtere krassen met de tijd vanzelf verdwijnen. Het kan worden aangebracht op de motorkap, spatborden, spiegels, deurgrepen en andere gebieden die gevoelig zijn voor schade door wegdeeltjes, stenen en andere omgevingsfactoren.

10 jaar of 300.000 km lang zal deze folie uw voertuig beschermen tegen steenslag, krassen, insecten, boomhars, chemische stoffen, zout etc. 

Als u voor uw auto zorgt, is de kans groot dat uw folie nog jaren zijn kwaliteit blijft behouden! Geen verandering in kleur of textuur, geen vergeling in de loop van de tijd, alleen de beste bescherming.

Ppf layers
ppfinterieur

Paint Protection Film in het interieur

Het kan echter ook worden gebruikt in het interieur van een auto, met name op oppervlakken die gevoelig zijn voor krassen, zoals dashboardpanelen en deurpanelen.

Door PPF in het interieur van een auto te gebruiken, kun je voorkomen dat deze oppervlakken beschadigd raken door sleutels, horloges, mobiele telefoons en andere harde voorwerpen die tijdens het dagelijks gebruik van de auto kunnen rondslingeren. Bovendien kan PPF op deze oppervlakken worden aangebracht zonder dat het de uitstraling of het gevoel van de materialen verandert.

MOGELIJKHEDEN

Elke wagen heeft dit nodig. Een volledige voorkant biedt bescherming aan de meest kwetsbare onderdelen van uw wagen tegen steenslag, het bestrijden van de impact die stenen en stof veroorzaken op de voorkant van uw wagen en de gevoelige onderdelen hiervan.

Een full front bescherming bestaat uit voorbumper, motorkap, wielkappen en spiegelkappen.

PPF voorkant

Deze optie is het meest geschikt voor wagens op het circuit, of voor elke wagen die veel hogesnelheidskilometers maakt op wisselend terrein. Het beschermen van de voorkant, de spiegels en de dorpels is essentieel voor circuitdagen.

Een full front+ bescherming bestaat uit voorbumper, motorkap, wielkappen, deurgrepen, siedeskirts en spiegelkappen.

ppf voorkant+

Het wordt gewoon niet beter. Circuits wagens, stadswagens of alledaagse wagens; elke centimeter van uw wagen wordt beschermd tegen onhandige chauffeurs in parkeerplaatsen, vogelpoep, steenslag, lichte vegen en wat de wereld ook maar naar u toe gooit.

ppf volledig

Elke dag wanneer je uw tas uit je kofferbak sleept, of je raakt telkens weer het lakwerk met sleutels, ringen,… bumpers, deurlijsten, handgrepen, koffer, interieurlijsten, display’s zelfs koplampen of achterlichten.

ppf custom

Veel Gestelde Vragen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor PPF, of Paint Protection Film, op hun voertuig. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende redenen: Bescherming van de verf: PPF biedt een effectieve bescherming tegen krassen, deuken, chips en andere soorten schade die het voertuig kan oplopen tijdens het dagelijks gebruik of tijdens het rijden op de weg. Verbetering van de waarde van het voertuig: Door de verf van het voertuig te beschermen, wordt ook de waarde van het voertuig op de lange termijn verhoogd. Dit kan handig zijn wanneer je het voertuig wilt verkopen of verhandelen. Gemakkelijk te onderhouden: PPF is gemakkelijk schoon te maken en onderhouden, en het beschermt de verf tegen vuil, vlekken en andere vervuiling. Zelfherstellend vermogen: PPF is ontworpen om zelfherstellend te zijn, wat betekent dat lichtere krassen met de tijd vanzelf verdwijnen. Slechts beperkt zichtbaar: PPF is helder en nauwelijks zichtbaar op het oppervlak van het voertuig, waardoor de oorspronkelijke uitstraling van het voertuig behouden blijft.

De kosten van een PPF-behandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het voertuig, de hoeveelheid oppervlakte die beschermd moet worden. Het is belangrijk om te vermelden dat de investering in een PPF-behandeling in de regel de verfbescherming van het voertuig op de lange termijn verbetert, waardoor kosten voor herstel en reparatie kunnen worden vermeden.

KRIJG UW OFFERTE

Als u een ruw idee heeft van wat u wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Selecteer de juiste opties, druk op verzenden en wij nemen contact met u op.

CarbonQ
Scroll to Top