PPF / PAINT PROTECTION FILM

De ultieme keuze voor lakbescherming tegen steenslag, krassen en meer.

Voordelen van deze beschermingsfolie

Duurzame, zelfherstellende film

Dankzij zijn zelfherstellende eigenschappen heeft de folie het vermogen om krassen en beschadigingen binnen enkele uren op te vullen en de oorspronkelijke kenmerken te herstellen.

Hydrofobe eigenschappen

De beschermende folie presteert uitstekend in het afweren van regen, vuil en vlekken, waardoor voorkomen wordt dat deze elementen doordringen in de beschermingsfilm en uiteindelijk uw autolak aantasten. Dit is bijzonder gunstig wanneer u uw voertuig wast.

Ultraglanzende afwerking

Niet alleen zorgt deze folie voor de bescherming van uw lak, maar het zorgt ook voor een glans en verbeterde uitstraling van uw voertuig. Het biedt het beste van beide werelden!

Wat is PPF - Paint Protection Film

Paint Protection Film, ook wel bekend als ppf, is een transparante en duurzame folie die op het oppervlak van een voertuig wordt aangebracht met als doel de verf te beschermen tegen krassen, deuken, chips en andere vormen van schade. Deze folie is gemaakt van sterk polyurethaanmateriaal dat helder van kleur is en zelfherstellende eigenschappen heeft. Hierdoor verdwijnen lichte krassen na verloop van tijd vanzelf. Deze kan op verschillende delen van het voertuig worden aangebracht, zoals de motorkap, spatborden, spiegels en deurgrepen, om zo bescherming te bieden tegen schade veroorzaakt door wegdeeltjes, stenen en andere omgevingsfactoren.

10 j garantie

Bjcardetail verstrekt een garantie van 10 jaar op het verschijnsel van delaminatie, vergeling, en barsten van de folie.

Paint Protection Film
ppf interieur

Paint Protection Film in het interieur

Wat geweldig dat deze beschermingsfolie een betrouwbare oplossing biedt voor het beschermen van het interieur van jouw auto. Niet alleen voorkomt het vervelende krassen op kwetsbare oppervlakken, zoals dashboard- en deurpanelen, maar het beschermt ook tegen dagelijkse gebruikssporen en harde voorwerpen zoals sleutels, horloges en mobiele telefoons. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat het aanbrengen van de folie het uiterlijk of gevoel van de materialen beïnvloedt. Het is fijn om te weten dat jouw auto in goede handen is met PPF. Vertrouw op de bescherming en geniet van een zorgeloze rit!

MOGELIJKHEDEN

Elke wagen heeft dit nodig. Een volledige voorkant biedt bescherming aan de meest kwetsbare onderdelen van uw wagen tegen steenslag, het bestrijden van de impact die stenen en stof veroorzaken op de voorkant van uw wagen en de gevoelige onderdelen hiervan.

Een full front bescherming bestaat uit voorbumper, motorkap, wielkappen en spiegelkappen.

PPF voorkant

Deze optie is het meest geschikt voor wagens op het circuit, of voor elke wagen die veel hogesnelheidskilometers maakt op wisselend terrein. Het beschermen van de voorkant, de spiegels en de dorpels is essentieel voor circuitdagen.

Een full front+ bescherming bestaat uit voorbumper, motorkap, wielkappen, deurgrepen, siedeskirts en spiegelkappen.

ppf voorkant+

Het wordt gewoon niet beter. Circuits wagens, stadswagens of alledaagse wagens; elke centimeter van uw wagen wordt beschermd tegen onhandige chauffeurs in parkeerplaatsen, vogelpoep, steenslag, lichte vegen en wat de wereld ook maar naar u toe gooit.

ppf volledig

Elke dag wanneer je uw tas uit je kofferbak sleept, of je raakt telkens weer het lakwerk met sleutels, ringen,… bumpers, deurlijsten, handgrepen, koffer, interieurlijsten, display’s zelfs koplampen of achterlichten.

ppf custom

Veel Gestelde Vragen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor PPF, of Paint Protection Film, op hun voertuig. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende redenen: Bescherming van de verf: PPF biedt een effectieve bescherming tegen krassen, deuken, chips en andere soorten schade die het voertuig kan oplopen tijdens het dagelijks gebruik of tijdens het rijden op de weg. Verbetering van de waarde van het voertuig: Door de verf van het voertuig te beschermen, wordt ook de waarde van het voertuig op de lange termijn verhoogd. Dit kan handig zijn wanneer je het voertuig wilt verkopen of verhandelen. Gemakkelijk te onderhouden: PPF is gemakkelijk schoon te maken en onderhouden, en het beschermt de verf tegen vuil, vlekken en andere vervuiling. Zelfherstellend vermogen: PPF is ontworpen om zelfherstellend te zijn, wat betekent dat lichtere krassen met de tijd vanzelf verdwijnen. Slechts beperkt zichtbaar: PPF is helder en nauwelijks zichtbaar op het oppervlak van het voertuig, waardoor de oorspronkelijke uitstraling van het voertuig behouden blijft.

De kosten van een PPF-behandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het voertuig, de hoeveelheid oppervlakte die beschermd moet worden. Het is belangrijk om te vermelden dat de investering in een PPF-behandeling in de regel de verfbescherming van het voertuig op de lange termijn verbetert, waardoor kosten voor herstel en reparatie kunnen worden vermeden.

Biedt u ook detailing diensten aan?

Ja, dat doen we zeker! We detailleren auto’s sinds 2021 en kunnen aan uw behoeften voldoen. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

 

Scroll naar boven