Polijsten van wagen

Voor het polijsten van uw wagen kunt u bij Bjcardetail in Rijkevorsel terecht. Met onze ervaring en professionele materialen bent u zeker dat we alle krassen uit uw wagen halen. Na het polijsten brengen we ook graag een beschermingslaag aan. Zo weet u dat uw auto een goede onderhouds- en beschermingsbeurt heeft gekregen.

Wilt u een auto die er jarenlang als nieuw uitziet?

Past bij alle budgetten

We hebben verschillende detailleringspakketten om aan alle budgetbehoeften van onze klanten te voldoen!

Kwaliteitsservice

Een ervaren detailer die is opgeleid om service van de hoogste kwaliteit te bieden.​

Bereik van detailleringsdiensten

Bij Bjcardetail zijn we altijd op de hoogte van de moderne technieken om de kwaliteit van uw voertuig te verbeteren en te behouden!​​

Laat het polijsten van uw wagen aan ons over

Het polijsten van een wagen is een werkje dat niet gemakkelijk is. Daarom laat u het best aan ons over, wij zorgen voor een professionele autoreiniging. Wij zorgen ervoor dat uw auto er na deze behandeling weer als nieuw uitziet. Zijn het maar heel lichte krassen? Dan is er nog een andere oplossing. Het simoniseren van de krassen is dan geschikter. Wilt u na het polijsten van uw wagen nog een keramische coating laten aanbrengen? Dit beschermt uw auto heel effectief tegen krassen in de toekomt. Als u bij deze behandeling nog een hele cardetailing wenst, kan dat zeker!

Professionele autoreiniging exterieur

Wat onze klanten zeggen

Professionele autoreiniging interieur

Kies voor onze professionele service

U vindt ons in Rijkevorsel. Hier polijsten we uw wagen, maar dat is nog niet alles. Wilt u een volledige reiniging van het exterieur van uw wagen? Dan doen we dat ook. Vraag zeker naar onze mogelijkheden en de pakketten hiervoor! Stuur een e-mail naar info@bjcardetail.be of gebruik het nummer +32472206057.

Scroll naar boven