Simoniseren van krassen

Voor het simoniseren van krassen kunt u terecht bij ons. Bij Bjcardetail in Rijkevorsel weten we van aanpakken bij dit soort zaken. Heeft u uw auto kleine krasjes opgelopen en wilt u die weg? Dan zorgen wij daarvoor én ziet uw wagen er daarna terug als nieuw uit. Laat uw auto weer mooi glanzen!

Wilt u een auto die er jarenlang als nieuw uitziet?

Past bij alle budgetten

We hebben verschillende detailleringspakketten om aan alle budgetbehoeften van onze klanten te voldoen!

Kwaliteitsservice

Een ervaren detailer die is opgeleid om service van de hoogste kwaliteit te bieden.​

Bereik van detailleringsdiensten

Bij Bjcardetail zijn we altijd op de hoogte van de moderne technieken om de kwaliteit van uw voertuig te verbeteren en te behouden!​​

Laat het simoniseren van krassen aan ons over

Als u kleine krassen op uw auto heeft, is simoniseren de beste oplossing. Dit product polijst en waxt allebei, zo heeft u snel een mooi glanzend resultaat. Heeft u toch grotere krassen die meer werk vergen? Dan polijsten wij uw wagen en ziet die er ook weer als nieuw uit. Met deze procedures maakt u uw auto ook weer showroomklaar, als u dat wenst. Zeker al u een business bent, vraag dan zeker naar onze aanbiedingen. Reken op onze professionele autoreiniging voor een optimaal resultaat.

Professionele autoreiniging exterieur

Wat onze klanten zeggen

Professionele autoreiniging interieur

Kies voor onze service

Bij Bjcardetail in Rijkevorsel doen we meer dan alleen het simoniseren van krassen. Geef uw auto bijvoorbeeld ook een keramische coating. Dit een uitstekende beschermingslaag die uw wagen schoonhoudt. Wenst u daarbij uw auto-interieur te reinigen? Dan is dat allemaal geen probleem. Bel naar het nummer +32472206057 of stuur een e-mail naar info@bjcardetail.be.

Scroll naar boven